jaaa

sitter här och ser film med mitt hjärta vi har skit mysigt.


men jag har annat att skriva om de är att jag kommer att sluta höra av mig. jag hör bara av mig till dom som hör av sig till mig.


nee nu ska jag vara med min sambo och ha mysssen och ta det lungt  för de är andra dagen som jag fri feberg.


älskar dig anna ershammar


fan och glömde

jag glömde gö skriva några saker till gö..
vad är det med folk i trafiken??? kan dom inget om trafiken???
eller är deras bilar trasiga??
har möt nya v70 och nya audio och nissan och många nya bilar i trafiken som inte värkar ha en fungerande blinkers på deras bilar. eller att blända av och sånt.. hatar sånna. även att jag fuskar som fan i trafiken men då är det då ingen annan en jag i trafiken för man vet gö inte om det står en snut fan bakom hörnet.
och jag hatar en till grej som stör mig som fan.
när man kör kompisar i sin egen bil om man far runt på stan eller nå annat ochc dom åker med.
så hatar jag att dom slänger skräp i bilen och i rygg stöden på stolarna. varför gör dom det?? är det för att dom har set att den inte är damsugat ur på länge så dom tycker det är okej.. för mig är det inte okej. jag gör inte så ovaset hur stökigt dom har det i bilen... nu har jag fått skriva av mig så nu ska skriva om nå kul...Min kära lilla bror crille har gö tagit körkort och jag är så jävla stolt över han.
han förskänade det värkligen för han har fått gå i en special skola för dom som har bokstavsform. och det har inte han snaka om att bli felbehandlad.
det enda han kan ha som jag ochså har det dyslexi

så ja jag är stålt över dig crille grattis till körkortet


hej

hej nu var det  länge sen jag skrev nåt min blogg.
men nån gång ska man väl skriva av sig tror jag.
vad som har hänt mig och annas li är ganska mycket nu, men det tror jag alla vet om redan för anna har nog skrivit om det i sin blogg så att det jag skiver nu kan nog finnas i hennes blogg ochså.
vi har vart på hus vising och vi har köpt värdens finnaste hus. för det priset så kan man nog inte siga så mycket om det.. det är perfäkt för oss två att bo i och föröka oss.
vi får flytta in nu den sista oktoberg som är lyssande.
vi har som redan bästemt vad vi ska göra och inte göra typ..
hon ska få inreda för sånt skit kan fan inte jag.. jag står för bygga och klippa gräs och sånt jag för det är de enda jag duger åt hahaha..
ee skämt och sido vi har samma smak och sånt så jag tror vi får ett myssigt hem.
 
nu i dag så händer det inte så mycket ligger sjuk än jag fick feberg i söndags då hade jag 38 grader.
måndag hade jag ingen feberg på morgonen men på kvällen hade jag 38,7 grader sen tisdag morgon hade jag 38 och på kvällen 39 och onsdag morgon 38,7 och på kvällen 39,6 men nu i morse hade jag bara 38 grader och känner mig pigg som fan men då har jag ochså två ibumutin i kroppen..
och min under bara älskling ligger i sängen och sover för hon är tröt som fan.. det hade jag och varit om jag hade jobbat natt.. och har jobbat natt så då har man rätt till att vara tröt anser jag...

älskar dig min söta rara anna

RSS 2.0