Uppdatering...

Hej och hå!!


Tänkte jag skulle förbarma mig att skriva en liten uppdatering i Älsklingens blogg, ibland kommer det över en att man blir lite bloggsugen. Då är det tur att gubben har kvar sin blogg så man kan skriva a sig utimellanåt! :)

Senaste tiden har det hänt mycket ska jag tala om, förutom att ja fortfarande jobbar som en tok (vilket dock inte känns särskilt ovanligt längre) så har vi juh spendera litegrann på vårat boende :)


Först och främst köpte vi oss en Lcd tv, en 47 tums LG, till det köpte vi också en sån där låg vit "ikea"bänk.... ovanför det blev det två lackhyllor med diverse fina vaser o s v! :)
Har även innandlat nya soffor, en trea och en tvåa i skinn blev det. Nu hoppas vi bara att vi får sålt våran gammla soffa snart. Har nog aldrig haft en annon på blocket där det ring så mycket folk som nu, säkert 15 samtal per dag. Har sprungit folk ut och in här lika ofta som jag duschar håret ;) (bara peder,anneli,anna och niklas vet vad jag menar nu) Förhoppningsvis åker den ikväll, så jag kan fara och köpa dom nya köksmöblerna på jysk imorgon :)
Har även ett nytt vardagsrumsbord, Lack serien från ikea, samt ett litet svart lackbord som hörnbord till våra soffor..
Kan säga att turen till Ikea med Sofie och Davut var välbehövligt, vilken trevlig dag vi hade... och som vi handlade, haha!!! men värt varenda krona var allt :)


Ja åsså kommer vi till de tråkiga då, hade fått så fint i vardagsrummet, var super nöjd. Så får jag en dag ett samtal från min älskade sambo. Frågade väldigt gulligt hur jag mådde, om det gick bra att jobba o s v... ja och alla tjejer som läser detta förstår juh också att det fanns en baktanke i denna ödmjukhet. Jamenvisst, efter några minuter i telefonen kom frågan. - Du älskling, på elgiganten har dom de surround ljud som ja så mycket önskar mig, jag får det desseutom för ett jätte bra pris.
Ja tänkte ja,de kan han väl få köpa sig då.... Så när ja kom hem och sett de underbara ögonen spira av lycka... och lyssnat på ljudet och sett alla funktioner som han så febrilt ville visa mig (vilket inte var särsklit intressant) så kom den där frågan... - Ja nog va det fint, med vad fick vi betala? och notera, en karl ska juh alltid vända till jäte positivt. Till svar fick jag - Han som sålde det va skit trevlig, och hade samma system hemma. Han var jätte nöjd med det, och gjorde så vi fick ett jätte jätte bra pris. Vi betala bara 4300:- (minns inte eakta beloppet, men i runda slänga) WOW tänkte jag.... helt fantasiskt... ja vi var juh bara tvungen att slå till *NOT* haha näj skämt och sido! ja önska han verkligen det, ja har fått mina möbler som jag ville ha från en del av våra besparingar, så det var väl inte mer än rätt att han också tog en del av det och köpte ett system. Så blir det nu kallt någon gång i framtiden, så kan vi juh alltid sitta och titta på våran nya tv, och njuta av det underbara ljudet :)


Ne hörrni, 20 min kvar tills dom som ska kolla på soffan kommer... så jag börjar avrunda!

Lev och må! Kram /Anna

Haha

Haha ja nu sitter jag här med TVÅNG från min älskade sambo......
Undra vars grunderna ligger för det här, men uppenbarligen (som det iaf lter på honom) så är det alltså nån/några som vill ja ska börja om att blogga igen :) tydligen var de så roligt att läsa,kan ja dock inte förstå då de enbart handlade om vardagliga saker..och ja, så intressant liv har jag inte.. men ska iaf förfylla denna önskan och meddela att ja nån gång då och då kommer att skriva något inlägg på min sambos blogg... gör detta mest för Dannes underbara syster Anna, eftersom hon tjatat på mig. . :)


Ja iaf, har inte hänt särsklit mycket sista tiden faktiskt,jag och gubben har köpt en ny tv, samt en tv bänk. Jätte fint blev de....och en fantastiskt glad och nöjd sambo fick jag också på köpet :) Har lagt ut min gamla bokhylla på blocket.. och det kommer en på Torsdag alt Fredag och hämtar den. Så förbannat skönt att bli av med skiten från sovrummet, en fördel finns det dock, min sambo måste klättra över mej varje gång han ska upp ur sängen. Vilket också leder till någon extra puss eller kram... så för mig får den egentligen stå kvar ;)


Nyårsafton blev jätte lyckad, ungefär som jag tänkt mig. Lagomt med folk,och förtäring av alkhol. Blev en hel del Lips också.... Förresten, har fått mitt guitar hero jag beställt... SÅ FÖRBANNAT SKOJ! :)


Ursch Anna, ja vet juh inte vad ja ska skriva... man ska inte skriva på kommando, utan när man har lite att göra.. oftast då man kommer på något skoj...
Förresten kom och tänka på en sak, det är juh jätte mycket reklam nu på tv och att bli Fadder,och skänka pengar till olika sorters välgörenheter. i o m all reklam tänkte ja här om kvällen, att bli fadder och de kostar en nån hundring då och då är väl ingenting... det är väl nått de flesta har råd med egentligen, MEN om ja visste att pengarna verkligen kom dit dom var lovade att komma... ja då hade ja inte tvekat en sekund, utan ja hade absolut börja skäna en hundring i månaden el liknande.  För oss i Sverige som har de bra vi skrattar nästan åt hundra kronor, idag får man inte så mycket för det. Men barnen i de fattiga länderna..... dom får juh typ vatten i flera veckor, eller skola i flera år för den summan. Snacka om att vi har de bra utan att veta om de, vore ett nyttigt wake up call för oss om vi fick besöka dessa länder och se hur de var femte sekund svälter ett barn till döds.Så himla fruktansvärt, som sagt alla kan vi juh göra en skillnad. Men är de så himla konstigt att folk inte skänker pengar? Nej verkligen inte, sitter nån fet jävla gubbe med en villa värd flera miljarder och äter chips till fruksot, lunch och middag och gottar sig i det senaste av allt, av de pengar som svenska folket skänker. Var ja god för mycket pengar, då är det de första jag skulle göra. Åka ner till de fattifga länderna och ge dom ja hade råd pengarna personligen. Så ja vet att det kommer fram, dom skulle få sin utbildning, rena kläder,mat och skor på fötterna. Självklart en jädra massa vatten också.
Sånt som vi här tar förgivet, vi spolar hur mycket vatten vi vill i våra kranar, visst betalar vi.. men vilken SKITSUMMA!!!! Ja ursch man blir juh upprörd. Själv sitter man med tak under huvudet, de senaste kläderna i garderoben, den där dyra skinnväskan och de senaste nike skorna... när de finns dom som får gå nakna....

Nepp, klämm åt de där feta gubbarna istället, dom står tar en viss procent av de alla skänker. Hoppas dom sover gott om natten i sina fina tempurmadrasser...och att dom verkligen njuter av den där helkroppsmassagen dom frå tre gånger om dan. Att dom är tacksam över den där privata städerskan/Tvätterskan dom har hemma...Ursch Ursch! synd nog är de väl ingen fet gubbe högt upp som kommer läsa detta.. men allt gör en skillnad! ;)
Neru Anna, de här var mest tillägnat dig! du älskar juh att kasta dig in i diskussioner, så nu kanske du fick en liten snurra att fundera på? samt att vi har något att prata om nästa gång vi ses ;) Kram Tjejen!


Älskar dig gubben, förlåt det blev lite långt. Hann bli upphetsad och hade kunnat fortsätta hur länge som helst känner jag. Men tandvärken kallar ;)


Tv

Nu har jag och gumman köpt oss en ny tv,samt en jätte fin tv-bänk :)
Blev en Lg 47 tums LCD tv... hur nöjda som helst.Nästa inköp blir en soffa
Hoppas jag blir återanställd snart, för nu har vi hittat huset vi vill köpa!!!


Älskar dig Gumman!

RSS 2.0