Husvisningen...

Japp igår var vi på husvisningen, de som såg så fint ut rasade samman då vi kom in. En icket så frän odör fanns det i hela kåken... tydligen bara stödkört värme där så de var väldigt fuktigt. Alldeles för mycket jobb och pengar att lägga ut på huset då dom redan begorde en halv mille nästan... Så det huset blev det inte. Men vi letar vidare på den frontenI övrigt, var på djurmagasinet igår och handlade mat åt min älskade dotter... passade på att fråga henne om en kam som tar bort allt de där håret som ändå ska bor nu, alltså vinterpälsen. Köpte en ganska dyr kam, men helvetes så bra den var alltså. Den tog bort allt de där som skulle ha virvlat runt i lägenheten... Tonvis med hår, och gissa om tjejen blev snygg i pälsen efteråt?.. SÄKERT *ler*Nu sitter jag iaf här, ledig idag... eller, det är en marginal på jobbet mellan 07.00 - 07.15 på morgonen om man blir utringd.. oftast brukar dom ha hunnit ringa ut en innan kvart över om man behövs. Så sitter spännt vid telefonen som barnen på julafton och väntar... ledig, eller inte ledig :)


Nåja, tillbaka till husletandet! Älskar dig Danne.. Pussss

Jipii...

Oj oj, nu händer det saker här på Hortlaxvägen... :) Förutom att ja MASSOR med jobb *glad* så händer det mycket annat... imorgon ska jag och Danne äntligen på den där husvisningen med min älskade mor, är det nu bara prisvärt och i de skick vi tror så blir det  nog affär :) Iaf ett jätte gulligt hus helt i min och Daniels smak.. och det är juh det som räknas.
Läget på huset kunde inte heller bli bättre, massor med skog bakom (för shakira) samt strand och badplats en liten bit ifrån.. och uppenbarligen ska Shakira älska och bada så det blir juh perfekt *Thumbs up* På gården har vi även en hundgård, staket runt huset, världens största altan, inga grannar men ändå i civilisationen. Huset ligger i Vitsand så blir inte så mycket längre än vad vi redan har. Allt invändigt är nytt och fräscht, lite småsaker på utsidan att göra.. men inga större kostnader iaf! Nåja ska inte surra ihjäl er om det nu...


Har desseutom bokat en färgning och klippning hos Camilla idag, jösses vad jag saknar henne! världens bästa frisör, och nu får hon verkligen en utmaning med alla mina färger i håret :)


Nepp nu ska jag städa lägenheten, danne städar ur våra bilar här ute :) Desseutom slänge Anton på mina sommarsulor åt mig igår, förbannat så snällt!!! de hade han inte behövt, jag blir för bortskämd! älskar iaf min familj! <3


Älskar dig danne..... ;)

Weeiii

På torsdag ska vi på husvisning! :)

Godmorgon...

Nu är det jag som sitter och skriver på min älskade sambos blogg IGEN :) Tänkte att det var ett tag sen man uppdaterade den lite... Senaste tiden har varit fullsmockad för både mig och Daniel. Han har jobba mycket söderöver
och jag har haft många skift på H-gården. Så vi har möts vid dörren och sagt Hej, respektive Hejdå! Nu har jag dock legat i feber och ont i halsen i 3:e dagen idag.. men det är på bättringsvägen. Imorgon åker jag till jobbet no matter what :)Sen har vi juh också skaffat en liten vovvsing, världens mest underbaraste hund! så då man inte har jobbat har man tränat med henne... hon går numera exemplariskt fot, kommer på inkallning och morrar inte eller reser ragg längre. Nu är hon precis som den hund jag vill ha... hon kan åtminstonde att grundlydnad. Många många många timmars träning ligger det bakom... men att det är värt de, nu har vi fått oss en livskamrat ;) Lägger upp ett litet kort på underbara i slutet av inlägget.
Har också fått 3 månaders långt vikariat på mitt jobb, heltid! Det har resultera i att jag fått lägga migg eget Schema för Juni,Juli samt Augusti! *spännande* Helgerna har vi alla lagt ut, nu är det bara veckodagarna kvar :)
Ser fram emot en trevlig och rolig sommar, som alla andra år... det är alltid lika spännande varje sommar och se vilka vikarier det är som kommer. Förra året hade vi den absolut bästa vikariesommaren. Vilken gäng *thumbs up*
Här är simon, han har jobbat hos oss på H-gården nästan lika länge som mig, så det är jag och han som styr under sommaren ;) På denna bild målade vi honom med Läppglans under en av våra vikarefester.. ler..

Sofie har förresten åkt till Usa, hon kommer hem på Torsdag... ja jag vet att det är snart, men jag saknar henne som fan! Pratade lite med henne igår, hon hade det jätte trevligt iaf.. hade shoppat som tusan, solat och myst på. Så igår åkte jag till henne och sorterade posten samt vattnade hennes blommor. Hoppas hennes blommor repa sig, en såg lite ledsen ut ;) *tihi* Här var jag och Sofie på Ikea =)

I övrigt har de inte hänt så mycket, iaf inte saker som jag tänker skriva på bloggen... det lämnar jag till eran fantasi ;)


Nu ska ja kila.... ;)


Ps. Jag älskar dig Danne, om du vara visste hur otroligt underbar du är! tur inte flickorna här i pite stad vet vad dom missar, för då skulle jag få konkurrans ;) Förresten, huset vi tittade på igår.. vad tycker du? ;) Pusss!


RSS 2.0